USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ak Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, Biz AK Parti olarak her zaman, yatırımcının, Niksar’ın kalkınmasına katkı sunan yatırımcının, üreten ve çalışanın yanındayız” şeklinde konuştu.

Ak Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, Biz AK Parti olarak her zaman, yatırımcının, Niksar’ın kalkınmasına katkı sunan yatırımcının, üreten ve çalışanın yanındayız” şeklinde konuştu.
27-07-2013 10:53
Google News

Ak Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.

Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ile makamında görüşen Yüksel ve Yıldız, Niksar’daki yatırımların son durumlarını ele aldılar. Yapılabilecekleri değerlendirdiler.

Niksar Müftüsü Ali Canpolat’a gerçekleştirilen ziyarette, Ramazan ayının bereketi ve oluşan manevi iklimle beraber, Hac, Umre konularında yaşanan vize sorunları hakkında bilgiler alındı. Yüksel, Canpolat’a yeni görev yeri olan Niksar’da başarılı çalışmalarının devamı dileğinde bulundu.

Daha Sonra, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel’inde iştirakiyle Hafif Sanayi Bölgesin (HSB)deki sanayi kuruluşları ziyaret edildi. Bereket Süt Ürünleri İşletmesi, Niktaş Paketleme Tesisi, Mehmet Çabuk Ekmek Fabrikası, Yeşilyurt Tekstil Atölyesi, Kelkit Soğuk Hava Deposu ziyaretlerinde, Niksar’a katkılarından dolayı teşekkür edildi. Ziyaret edilen sanayicilerin ve işletmesini üretime geçirememiş olan Cevat Kokmaz’ın sorunları dinlendi.

Hafif Sanayi Bölgesinde yer alan TÜV-TÜRK Araç Muayene İstasyonu ve Toptancı Hal Esnafını da ziyaret eden Yüksel ve beraberindekiler, Cumhuriyet Caddesi esnaflarına ‘hayırlı Ramazanlar’ dileklerinde bulundular.

Program bitiminde yaptığı açıklamada Milletvekili Yüksel, “TBMM tatile girdikten sonra, bunu fırsat kabul ederek halkımızla bir araya gelip, görüş ve önerilerini alıyoruz. Bugün, İlçe Başkanımızla beraber, Niksar programımızı gerçekleştirdik. Hafif Sanayi Bölgemizde ki, sanayicilerimizi Toptancı Hal esnafımızı, Cumhuriyet Caddemizdeki işyeri sahiplerinden bir kısmını mekânlarında dinledik. Sanayicilerimizin istihdam oluşturmada ki önemini biliyoruz. Sorunlarını dinledik. Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz gereken notları aldılar. İl Bazında çözülecekleri, Sayın Valimizle paylaşacağız, gerekirse Anakara’ya taşıyacağız. Biz AK Parti olarak her zaman, yatırımcının, Niksar’ın kalkınmasına katkı sunan yatırımcının, üreten ve çalışanın yanındayız,” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Yıldız ise, yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti, “Bugün Sayın Milletvekilimizle beraber, önemli ziyaretler gerçekleştirdik. Sadece nezaket ziyaretleri değildi. Kaymakamımızla yatırımların son durumunu değerlendirdik. Hafif Sanayi Bölgemiz(HSB)deki yatırımların son durumlarını gördük, sanayiciler tarafından aktarılan sorunlarını Sayın Milletvekilimiz takip edeceklerini belirtip İl Müdürümüzden, sorunlarla ilgili olan kuruluşlarla bir toplantı düzenlenmesini istediler. Görünen o ki, yatırımcılarımız Niksar’da olmaktan ve Niksar’a yatırım yapmaktan memnunlar. Ancak, HSB’nin yol ve benzeri, Belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamamış olması, gıda işyerlerinin tozdan şikâyet etmeleri gerçekten dikkat çekiciydi.”

Niksar’a gösterdikleri ilgi ve gerçekleşen, gerçekleşmekte olan yatırımlar konusundaki öncülük ve destekleri dolayısıyla, Milletvekili Yüksel’e teşekkür ettiklerini söyleyen Yıldız, “Sayın Milletvekilimiz, TBMM Başkanlık divanına seçildiler. Tokat’ımızda uzun zamandır hasreti çekilen etkili bir konumda milletvekilimiz olması beklentimiz karşılanmış oldu. Kendilerine ve Niksar’ımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

Milletvekili Yüksel’in ziyaretlerine, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkan ve Üyeleri de iştirak ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47